I datorspelens värld

Att spela datorspel är det väldigt många som tycker om att göra. Idag är spelen så pass snygga att verklighetskänslan är otroligt stort och detta lockar allt fler att spela. Ett av de absolut största spelen inom datorspel är World of Warcraft som är ett onlinespel där man med sin karaktär ska utföra en mängd olika uppdrag. Via dessa uppdrag kan man samla på sig både erfarenhet, pengar och saker som man sedan kan använda för att bli bättre.

Utöver att spelet utspelar sig i en enormt stor fantasivärld så finns det en del udda inslag. I spelet kan man vara med och fira flera av de stora högtider som finns i verkligheten med dina onlinevänner från hela världen. Till exempel kan du på alla hjärtans dag äta hjärtformade godisar och på Oktoberfest dricka olika sorters öl. Ett annat spel som är mycket populärt är Counter Strike, eller CS som det brukar kallas i spelsammanhang. Detta är även det ett onlinespel där man istället slåss mot varandra i olika miljöer.

I och med att tekniken har gått framåt så har även spelets utveckling gjort det. Idag finns det en mängd spel som spelas i 3D och det finns till och med speciella spelkonsoler utvecklade för den nya tekniken. Att fastna i spelens värld är inte svårt och det är otroligt underhållande.

Inga kommentarer.

Leave a Reply