Överraska de blivande mor- och farföräldrarna

När man har vuxna barn som varit i en längre relation så är det många som börjar längta efter att en ny generation ska komma till världen. När detta väl sker så blir det ofta en hel del glädje kring det hela och det finns en mängd roliga sätt som man som blivande förälder kan berätta den stora nyheten på.

Ett förslag är att ge bort en present till de blivande mor- eller farföräldrarna där innehållet på något vis indikerar på att man väntar barn. Detta kan till exempel vara en mugg eller tröja där det står “Världens bästa morfar” eller liknande. Du kan även skriva ett kort där du får med överraskningen.

Har ni redan hunnit gå på ett ultraljud kan en fin gåva vara att ge bort en inramad bild från detta. Även att rama in ett positivt graviditetstest kan vara en tydlig present.

Efter att ha berättat för sina närmaste så brukar många idag gå ut med den glada nyheten på sociala medier för att meddela övriga som man känner. Kul kan då vara att ta en bild som på något vis hintar om det hela, utan att det blir allt för uppenbart.

Inga kommentarer.

Leave a Reply