Överraska i jul

Nu till jul finns det många sätt att överraska nån i din närhet på.

En överraskning som är rolig är om man går ut för att “köpa tidningen” på julafton så tror alla att man klär ut sig till tomte men istället skickar man in en kompis eller en granne som tomte. Alla tror då att det är du men sen när du kommer in oklädd och en tomte redan sitter inne så blir alla överraskade och de kan säkert vara det flera veckor framöver.

En trevlig överraskning kan vara att när man kommer hem lite trött efter jobbet så har den eller dom personerna man bor med julstädat och kanske julpyntat så att hela hemmet är täckt med tomtar o ljus. Eller varför inte bli bjuden på en hemgjord julfika med pepparkakor, lussekatter och glögg eller must om man föredrar det.

De flesta julklappar är överraskningar så där har man verkligen chans att överraska på. Det enklaste sättet att överraska nån på är genom att stoppa en liten pryl i ett jättepaket med lite vikter instoppade. Överraska annars någon med en upplevelse, det finns massor med upplevelser som man kan ge bort i present. En tre rätters middag på en fin restaurang eller varför inte en takvandring i Stockholm, det är bara plånboken och fantasin som sätter gränser.

 

Inga kommentarer.

Leave a Reply